AUTOMATIONSINGENJÖR R/D - SWEDEN

Vill du vara med och utveckla våra maskiner och processer för materialkonvertering? Nu söker vi Automationsingenjörer med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia och Kina, samt kontor i Japan, Sydkorea, Thailand, Indonesien och Australien.  Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Som automationsingenjör kommer du att arbeta med optimering av befintliga lösningar men även driva utveckling och framtagning av nya funktioner. Detta i samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer samt andra automationsingenjörer.

Huvuddelen av arbetet innebär programmering av PLC, motion control och HMI/SCADA men även kringliggande system och IT kommer vara en del av din vardag. Drifttagning och testverksamhet sker normalt i vår produktionsanläggning i Helsingborg men resor kan förekomma.

Din profil

För att lyckas i rollen som automationsingenjör hos oss så tror vi att du brinner för maskinstyrning och programmering och har en mycket god teknisk förståelse.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och relevant erfarenhet.
Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av, Martin Trygg, Automation Manager R&D, tel. 010-459 46 80. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär här https://fm.webforum.com/ecolean/form.asp?sid=647233111

Sista ansökningsdag är den 31 augusti, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!