Ecolean söker Affärs- och Processutvecklare till den globala servicefunktionen

Brinner du för affärsutveckling och förstår hur processer och stödsystem kan supportera globala organisationer i förändring? Har du förmågan och energin att driva från ax till limpa i en global och föränderlig miljö? Då finns det en möjlighet för dig att komma med på vår fantastiska resa och hjälpa oss förbättra och bygga vidare på vår globala serviceplattform.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med en av produktionsanläggningarna. Ecolean har marknadsbolag i Ryssland, Pakistan, USA, Malaysia, Japan och Kina. Ecolean har idag kommersiella aktiviteter i över 30 länder och arbetar med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Du kommer under din första tid att arbeta med uppdatering och utveckling av våra serviceprocesser i vårt affärssystem IFS. När du börjar är planen för etapp ett lagd och den globala implementeringen pågår. Du tar vid och driver denna implementering i mål, samt tar tag i utvecklingen av nästa etapp. Parallellt introduceras du till vårt nya Servicekoncept. Konceptet består av ett antal moduler som idag är mer eller mindre utvecklade. Din roll blir att hjälpa oss definiera, utveckla och implementera de moduler som kvarstår. Utvecklingen av vår serviceorganisation och våra erbjudanden går snabbt och i efterhand fyller vi på med lämpliga arbetsuppgifter.

Din profil

För att lyckas i rollen som Affärs- och processutvecklare hos oss så är du något av en generalist med goda akademiska meriter, dvs Civilekonom med förståelse och intresse för teknik eller Civilingenjör med kommersiell och finansiell förståelse. Du har 5-10 års arbetslivserfarenhet, gärna med liknande arbetsuppgifter i bolag som bedriver service i ett globalt sammanhang kring fysiska produkter.

Viktigaste personliga egenskaperna är att du som person är drivande, självständig och att du har förmågan att ta projekt hela vägen i mål. Du trivs i en föränderlig organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du trivs i en roll där du jobbar högt och lågt och med mycket eget ansvar.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska och att du kan trivs att arbeta i en internationell miljö med 30-50 resdagar per år.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Thomas Lundqvist, Director Group Technical Service, Ecolean Group, tel. 010-459 40 00. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär. Sista ansökningsdag är 5 November 2020, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Då vi redan valt våra kanaler för den här rekryteringen undanber vi oss från att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR