Ecolean söker Elkonstruktör med inriktning mot maskinsäkerhet

Vill du vara med och utveckla våra maskiner och processer för materialkonvertering?
Nu söker vi Elkonstruktör med placering på huvudkontoret i Helsingborg eller Landskrona.

Arbetsuppgifter

Som elkonstruktör med inriktning mot maskinsäkerhet kommer du vara med att driva utvecklingen av en ny automationsplattform för våra maskiner, med framtagande av nya komponenter och funktioner. I samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer och automationsingenjörer kommer du att vara drivande i arbetet med CE-märkning av nya och uppgraderade maskiner.

Huvuddelen av arbetet innebär elkonstruktion i EPLAN, men frågor kring maskinsäkerhet, CE-märkning och dokumentation kommer vara en del av din vardag. Drifttagning och testverksamhet sker normalt i vår produktionsanläggning i Helsingborg eller Landskrona men resor utomlands kan förekomma.

Din profil

För att lyckas i rollen som elkonstruktör hos oss så tror vi att du brinner för maskinsäkerhet och elkomponentval och har en mycket god teknisk förståelse.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och relevant erfarenhet inom maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner.

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer och till fortbildning inom specialistområdet. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av, Martin Trygg, Automation Manager R&D, tel. 010-459 46 80. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär nedan.

Sista ansökningsdag är den 30 juni, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR