Maskinsäkerhetsexpert

Vill du vara med och utveckla våra maskiner och processer för materialkonvertering och pouchfyllning av livsmedel? Nu söker vi en Expert på Maskinsäkerhet med placering på huvudkontoret i Helsingborg.

Ecolean är ett snabbväxande globalt företag som erbjuder innovativa förpackningslösningar för flytande livsmedel, främst inom mejeri- och dryckesindustrin. Med ett starkt fokus på de asiatiska marknaderna, har Ecolean verksamhet i Kina, Vietnam, Indonesien, Sydkorea och Malaysia, samt Pakistan, Kazachstan, Mexiko, Oceanien och Tyskland. Huvudkontoret ligger i Helsingborg tillsammans med två av produktionsanläggningarna. Ecolean grundades 1996 och samarbetar idag med några av världens ledande konsumentvarumärken inom livsmedel.

Arbetsuppgifter

Ecolean arbetar både med materialkonvertering och fyllningsmaskiner och denna tjänst spänner sig över hela spektret. Du kommer att vara drivande i alla frågor kring maskinsäkerhet, riskanalys, CE-märkning och dokumentation för både nya och uppgraderade maskiner. Jobbet sker i nära samarbete med mekanikkonstruktörer, testingenjörer och automationsingenjörer.

Beroende på kompetens och intresseområde finns möjlighet att kombinera tjänsten med antingen elkonstruktion eller maskinkonstruktion, men det är inget krav.

Din profil

För att lyckas i rollen som Expert på Maskinsäkerhet hos oss så tror vi att du brinner för maskinsäkerhet och har en mycket god teknisk förståelse.

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande och relevant erfarenhet inom maskinsäkerhet och CE-märkning av maskiner.

Som person är du öppen, kommunikativ och motiveras av tekniska utmaningar. Du trivs i en organisation med ett högt tempo med många kontaktytor och högt ställda krav och förväntningar. Du kommer få chansen att utvecklas samt sätta din prägel på våra produkter.

Vi förutsätter att du kan uttrycka dig obehindrat både i tal och skrift på både svenska och engelska.

Vi erbjuder

Ecolean erbjuder ett varierande arbete i en miljö som präglas av höga ambitioner och en stark teknikutveckling. Rollen innebär att du kommer arbeta brett och med ett helhetsperspektiv där du får stora möjligheter att driva dina idéer. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter i en global miljö.

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Martin Trygg, Director Automation Systems, tel. 010-459 46 80. Välkommen med din ansökan via vårt webformulär nedan. Sista ansökningsdag är 2023-11-30, men skicka gärna in din ansökan direkt då vi behandlar ansökningar löpande. Då vi redan valt våra kanaler för den här rekryteringen undanber vi oss från att bli kontaktade av rekryteringsföretag.

Välkommen med din ansökan!

Ansök här