Senior Systemingenjör

Om tjänsten

IT avdelningen arbetar intensivt med löpande förbättringar, underhåll, problemlösning och IT-säkerhet för att säkerställa att den rådande IT-miljön uppfyller de krav som finns från verksamheten. Vi är en drivande kraft i att utveckla företagets kunderbjudande i alla nytillkommande 365-tjänster och inte minst i att kunskapsöverbrygga till våra kollegor.

Ecolean har standardiserat sin plattform i huvudsak på Microsoft och förekommande tjänster är i Windows-miljöer, Microsoft 365, Microsoft Azure, Active Directory, med flera.

Förvaltning och utveckling av Ecoleans system och infrastruktur sker genom sourcade tjänster på global nivå.

Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med externa partners och lokala IT-ansvariga ute på verksamhetens kontor och producerande enheter runt om i världen. Dina huvudsakliga uppgifter är att arbeta med installation, uppdatering och support av IT-hård- och mjukvara såsom servrar, printers, datorer, switchar, brandväggar, etc.

Du kommer att stötta befintliga medarbetare i daglig drift men också vara en viktig spelare i företagets modernisering av tjänster och lösningar genom att agera teknisk rådgivare i olika delar av verksamheten när det gäller tekniska frågor och lösningar.

Din profil

För att trivas och lyckas i rollen behöver du ha god kompetens och erfarenhet inom teknik och infrastruktur, främst Microsofts tillämpningar såsom Active Directory, SharePoint, Azure, klient samt server OS, Endpoint Manager och Intune. Har du dessutom erfarenhet inom SQL och Power BI, eller motsvarande är det meriterande.

Rollen som Senior Systemingenjör hos Ecolean är en roll med en stor frihet och ansvar. Företaget verkar globalt vilket innebär att vi möts av olika kulturer och tekniknivåer som gör vårt arbete både utvecklande och utmanande. Tjänsten är placerad på huvudkontoret i Helsingborg. Resor förekommer, exempelvis till företagets producerande enheter samt kunder och leverantörer. Dessa resor ses som en viktig och naturlig del av arbetet, liksom att kunna kommunicera obehindrat i tal och skrift på både svenska och engelska.

Om du har några frågor kring rollen vänligen kontakta Anders Diurlin, IT Manager, anders.diurlin@ecolean.se, +46 727 24 35 21. Vi samarbetar med Wise IT i denna rekrytering och din ansökan mailar du till Timmy Konneus, timmy.konneus@wiseit.se Maila din ansökan så snart som möjligt då vi arbetar med löpande rekrytering.